Siirry suoraan sisältöön
Kuva: Vellamo Aittakumpu

Olen Birgit Aittakumpu, 49 vuotta, elän maalaiselämää Karjalohjalla ja olen kotoisin Kuusamosta. Työskentelen Q-teatterin toiminnanjohtajana. Koulutukseltani olen filosofian maisteri FM ja kulttuurituottaja AMK. Lisäksi olen luonnonyrttikouluttaja ja satunnainen tuottamisen tuntiopettaja sekä kolumnisti. Perheeseeni kuuluvat elämänkumppani, lapsi, koira, kolme kissaa ja neljä vuohta.

Olen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuutettu ja Lohjan kaupunginvaltuutettu. Lisäksi olen tulevaisuus- ja kehittäminen -lautakunnan jäsen hyvinvointialueella, Lohjan teknisen lautakunnan jäsen ja HUS-valtuuston varajäsen. Olen myös järjestöaktiivi.

Olen ollut politiikassa mukana 10 vuotta. Teen työtä kestävän kehityksen puolesta edistäen sosiaalista oikeudenmukaisuutta, kulttuurista kehitystä, kestävää ja reilua taloutta sekä ekologisuutta. Tavoitteeni on edistää lapsiperheiden, nuorten- ja ikäihmisten asioita, työllisyyttä, reilua taloutta, taidetta ja kulttuuria sekä luonto- ja ympäristöasioita.

Tykkään kokkailla vegaani- ja kasvisruokaa ja kehittelen uusia reseptejä. Rentoudun luonnossa ja lukemalla kirjoja sekä artikkeleita. Teatteri on intohimoni. Harrastan lähiruokaa, villiyrttejä, sienestämistä ja purjehtimista.

Pidetään huoli luonnosta ja pidetään huoli toisistamme!